Tuesday, September 16, 2014

Cafeneaua cu pisici - ediţia de toamnă 2014


Cafeneaua cu pisici se deschide pentru o zi în București!

Pisici în căutare de familii, sacoşe și ilustrații pisicoase, prăjituri și articole handmade. Acesta este meniul cu care vă aşteaptă CAFENEAUA CU PISICI - ediția de toamnă 2014, ce va avea loc duminică, 5 octombrie, orele 13-19, la restaurantul Morgan La Dud (zona Piața Rosetti, str. Speranței nr.7).
Aflată deja la cea de-a cincea ediție, Cafeneaua cu pisici este dedicată tuturor iubitorilor de pisici care doresc fie să adopte, fie să sprijine material activitatea Camerei cu Pisici. Noutatea acestei ediții o constituie colaborarea cu o serie de artiști, care au realizat o colecție eclectică de ilustrații în ediție limitată, toate cu tematică felină: Aitch, Ileana Surducan, Saddo, George Roșu, Adrian Serghie, dear sender, Florin Pantilimon, Nu Zdru.
La ediţia din toamnă vor fi oferite spre adopţie pisici aflate în grija voluntarilor Camerei cu Pisici. Dacă nu puteţi lua acasă o pisică, puteţi să vă implicati făcând donaţii, cumpărând sacoşe de pânză cu desene de George Roşu sau pisici ilustrate. De asemenea, veți găsi la eveniment obiecte handmade ale diferitor creatori din ţară şi prăjituri pregătite de voluntarele proiectului. Banii obţinuţi din vânzări vor fi utilizaţi pentru achitarea tratamentelor veterinare și îngrijirea până la adopţie a pisicilor din grija Camerei cu Pisici. Dacă doriți, puteți face și cadouri pisicilor, fie în hrană (umedă sau uscată), fie în obiecte (noi sau folosite) utile pisicilor: jucării, sisaluri, perne sau orice consideraţi ca le-ar face viața mai frumoasa până la adopție.
Camera cu Pisici - The Cat Room este un proiect de voluntariat înființat în ianuarie 2012, independent de orice asociaţie pentru protecţia animalelor, care până în prezent a avut în grija și a găsit familii pentru aproximativ 300 de pisici. Scopul proiectului e nu doar de a salva pisici de pe strada, ci și de a încuraja iubitorii de animale să se implice efectiv în salvarea animalelor fără stăpân.
Fie că ADOPŢI o pisică sau AJUŢI donând, activitatea Camerei cu Pisici nu ar fi posibilă fără susţinerea ta!
----------------------------
Duminică, 5 octombrie 2014, orele 13-19 Morgan La Dud, Piața Rosetti, str. Speranței nr. 7
----------------------------

SURPRIZĂ! Duminică, la evenimentul Cafeneaua cu Pisici, veti putea admira si cumpara ilustratii cu tematica felina, in editie limitata. Acestea au fost realizate de catre artistii: Aitch, Surducan Ileana, Saddo, George Rosu, Adrian Serghie - Meow & Meuw, dear sender, Florin Pantilimon - Fellow Artist si Nu Zdru pentru a sustine pisicile din Camera cu Pisici - The Cat Room.


Sacosele de panza ale Camerei cu Pisici, cu o ilustratie special facuta de George Rosu, vor fi puse in vanzare la Cafeneaua cu pisici - editia de toamna.


1 comment:

  1. Salutare! Am vazut pe Metropotam ca veti avea un eveniment special cu si pentru pisici. Eu confectionez diverse accesorii din lut polimeric cu pisicute (https://www.facebook.com/media/set/?set=a.408012316019374.1073741836.297766480377292&type=1) . Credeti ca s-ar preta evenimentului? V-ar placea sa particip ca si expozant la eveniment?
    Colectia "Pisici de pretutindeni"

    ReplyDelete