Monday, April 22, 2013

TASHA - ADOPTATA

CONTACT: cameracupisici@gmail.co
 -------------
TASHA (f) - nascuta/born: ~07.2012 deparazitata, sterilizata, educata la litiera / dewormed, neutered, litter box trained.
-------------

(EN below) Tasha este o pisicuta tanara si foarte prietenoasa, care are o blanita foarte frumos colorata. Ea a trait pana acum intr-un apartament in care isi desfasura activitatea o firma, dar deoarece aceasta urma sa se inchida pisicuta risca sa ajunga in strada. Traind de mica pe langa oameni, Tasha este foarte sociabila, iubitoare si dornica de atentie. Ii plac in egala masura si sesiunile de alint si mangaiat , cat si cele de joaca. Odata ajunsa in grija noastra pisicuta a fost sterilizata si acum asteapta sa isi gaseasca o familie care sa o iubeasca si sa aiba grija de ea de acum inainte.
--------------
Tasha is a young and friendly cat, with a very nice mix of colors. Until now she lived in an apartment owned by a company, but as the company was about to be closed the cat could end up on the streets. As she lived near humans since she was little, Tasha is very sociable, loving and appreciates each gesture of affection. She equally loves cuddling and playing sessions. The cat is now under our care, she was neutered and is now waiting to find a family that will love her and take care of her from now on.

No comments:

Post a Comment