Tuesday, May 21, 2013

CORNI si REGEL au nevoie de ajutor | need help

CONTACT: CAMERACUPISICI@GMAIL.COM
 ---------
CORNI (f) & REGEL (m) nascuti/born: ~01.04.2013, deparazitati, invatati la litiera / dewormed, litter box trained
---------
UPDATE: Revenim cu vesti foarte triste. Din pacate starea micutei Corni s-a agravat in ultimele saptamani, au ajuns sa ii cedeze plamanii si abia mai putea sa respire. Deoarece nu reactiona la nici un tratament antibiotic, medicul i-a facut un test pentru FIV (Virusul Imunodeficientei feline, pentru care nu exista tratament) si din pacate acesta a iesit pozitiv. In locul unei morti inevitabile, lente si dureroase doctorul ne-a recomandat sa o adormim, astfel ca, joia trecuta (18.07.2013) Corni ne-a parasit si s-a alaturat pisicilor ingerasi.
I-am facut testul pentru FIV si fratiorului ei, Regel, pentru a fi siguri ca nu are si el acest virus in organism, dar din fericire in cazul lui a iesit negativ.

---------- 
Corni si Regel au la ambii ochi probleme cauzate de o rinotraheita netratata la timp, de pe urma careia le-a fost afectata corneea. Din data de 1 Mai, de cand i-am gasit, sunt internati la cabinetul Vet Medical Consulting de unde vor fi externati in urmatoarele zile si isi pot continua tratametnul acasa. Amandoi au sase mari de recuperare totala la unul dintre ochi si partiala la celalt. Cei doi isi cauta familii care sa ii iubeasca asa cum sunt, pentru ca sunt doi pisoiasi tare iubareti si torcatori. Daca doriti sa ne sprijiniti cu achitarea datoriei la veterinar (internare, tratament si operatii = 510 RON), o puteti face donand direct la cabinet VetMedical Consulting (Str. Zidurilor nr. 9, sect.2, Bucuresti L-V: 10 - 20, S: 10 - 18, D: 10 - 13)sau ne puteti trimite un email la: cameracupisici@gmail.com pentru mai multe detalii. Multumim anticipat pentru orice fel de ajutor!
---------
Corni and Regel were found suffering from an untreated rhinotracheitis, that damaged the cornea of their eyes. Starting with May 1, when we found them, they have been hospitalized at VetMedical Consulting, but they can be taken home where they can continue their treatment. Both have high chances of regaining full vision in one of her eyes and partial vision in the other. They are now looking for loving homes, because even if they don't see well, they are really loving and almost purrrfect.

No comments:

Post a Comment