Monday, February 17, 2014

CEDRIC - ADOPTAT

CEDRIC (m), nascut/born ~20.07.2012, deparazitat, vaccinat, castrat, invatat la litiera/ dewormed, vaccinated, neutered, litter box trained
---------------
(EN below) Cedric s-a nascut pe terasa unui bloc, motiv pentru care in primele luni de viata n-a avut tangente cu oamenii. "Norocul" lui a fost ca a cazut de acolo si a ajuns in grija noastra.
Este un motanel tare frumos si docil, care se intoarce cu burtica in sus sa-l mangai si "vorbeste" cu tine ca sa-i dai atentie. Inca se sperie de oamenii noi si de miscarile bruste, dar cu familia este cel mai dragastos. Se bucura mult de prezenta altei pisici, cu care sa-si consume energia. Daca esti convins ca poti sa-i oferi frumosului Cedric un camin definitiv, scrie-ne un mail.
----------------
Cedric was born of a roof terrace, so that in his first months of life he did't have any human contact. His "luck" was that he fell from the terrace and got into our care.
He's a beautiful and tame tomcat, who rolls on his back to ask for cuddling and "talks" to you to get your attention. He's still frightened by new people and sudden moves, but with his family he's the sweetest cat. He enjoys the presence of other cats, to play and burn his energy with. If you're convinced that you can offer handsome Cedric a forever home, write an email.


2 comments:

  1. Buna ziua.Este superb. Mi-ar placea sa-l adopt daca il mai aveti. Adrian 0731.194.009

    ReplyDelete
  2. Buna ziua,
    Oare cum trebuie sa procedez pentru a convinge ca mi-l doresc foarte tare pe Cedric. V-am contactat si pe celelalte site-uri unde aveti anunturi si informatii despre el.Am primit acel chestionar la care v-am raspuns punctual. Sunt sigur ca-i pot asigura un viitor bun lui Cedric si daca aveti orice dubiu asupra intentiilor mele, va astept cu mare drag sa-mi faceti o vizita pentru a va convinge de condtiile pe care i le pot asigura.
    Insist pentru Cedric pentru ca instinctul imi spune ca i-as fi stapanul pe care il merita. Multumesc pentru timpul acordat. Cristian

    ReplyDelete