Saturday, October 12, 2013

ALBUSA - ADOPTATA

CONTACT: cameracupisici@gmail.com
---------------
ALBUŞA- (f), nascuta/born 2011, deparazitata, educata la litiera, sterilizata, surda / dewormed, litter box trained, neutered, deaf

-------------- 
ALBUŞA este o pisica foarte blanda si rasfatata, care, desi a trait pe strada in ultimul an, este foarte increzatoare in oameni. E adevarat ca este surda, dar, avand in vedere ca nu este o pisica foarte mieunatoare, nu conteaza foarte mult, atata timp cat ar trai intr-un apartament. Din pacate cei care au gasit-o si au cazat-o la cabinetul Radius Vet nu au posibilitatea de a o adopta, asa ca in urmatoarea saptamana o vor duce inapoi in strada, si chiar daca pana acum a avut noroc, sansele de supravietuire pe strada ale unei pisici surde sunt minime. Va rugam ajutati-o cu un SHARE, daca nu o puteti adopta.
-------------
EGG WHITE is a loving, friendly and very trusting cat. Even though she is deaf she managed to survive a year on the streets, but, as the people who found her and brought her to the vet cannot keep her, her chances of reaching old age on the streets are really slim. Please help SHARE her story, if you cannot offer her a forever home!

No comments:

Post a Comment