Monday, December 9, 2013

Cafeneaua cu pisici - ediţia de Crăciun 2013


Daţi şfara în ţară! Pisicile Camerei vor serba şi acest Craciun alaturi de voi, la Cafeneaua cu Pisici din 15 decembrie!
----------------------------
Pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/467613926680558/
----------------------------
Duminică, 15 decembrie, între orele 13:00 şi 19:00, Camera cu Pisici vă invită la a patra ediţie CAFENEAUA CU PISICI, care se va desfăşura la Morgan La Dud (Piaţa Rosetti, str. Speranţei nr. 7).

Cafeneaua cu Pisici îşi va deschide porţile pentru toţi iubitorii de pisici care doresc să adopte sau să sprijine material activitatea proiectului de voluntariat. La eveniment vor fi prezente şi gata de adopţie o parte din pisicile aflate in grija Camerei cu Pisici, iar pentru a le ajuta pe cele care încă îşi aşteaptă familiile, puteţi face donaţii sau puteţi cumpăra calendarele Camerei cu Pisici, obiecte handmade (donate de diverşi creatori din ţară) şi prăjiturile pregătite cu drag de voluntarele noastre. Banii obţinuţi din vânzări vor fi utilizaţi pentru îngrijirea pisicilor salvate de pe stradă. Sunt la fel de binevenite și donaţiile în hrană sau obiecte (noi sau vechi) utile pisicuţelor: mâncare umedă sau uscată, jucării, sisaluri, pătuţuri, pernuţe sau orice altceva consideraţi de cuviinţă.

Pisici dornice de mângâiere, calendare pisicoase, articole handmade, prăjituri şi surprize… acesta este meniul cu care vă aşteptăm la Morgan La Dud - duminică, 15 decembrie, între orele 13:00 şi 19:00..

Fie ca ADOPŢI o pisica sau AJUŢI material, activitatea Camerei cu Pisici nu ar fi posibilă fără susținerea ta.
----------------------------
Camera cu Pisici - The Cat Room este un proiect de voluntariat independent de orice asociație pentru protecţia animalelor, având scopul de a salva pisici fără stăpân, de a educa oamenii în privința sterilizării animalelor de companie și de a încuraja fiecare iubitor de animale să se implice efectiv în salvarea pisicilor mai puţin norocoase.
Mai multe informaţii despre CAMERA CU PISICI găsiţi pe site: http://cameracupisici.blogspot.ro/
şi pe Facebook: http://www.facebook.com/thecatroom.
------------------
Duminică, 15 decembrie 2013, orele 13-19
Morgan La Dud, Piața Rosetti, str. Speranței nr. 7
-----------------
Mulţumim partenerilor media ai evenimentului:
www.koolhunt.ro, www.postmodern.ro, bucuresteni.ro, www.calendarevenimente.ro
Morgan La Dud: https://www.facebook.com/morganladud

No comments:

Post a Comment