Monday, October 1, 2012

Noua familie din Camera cu pisici | New family in The Cat Room



UPDATE 15.10.2012:(EN below) Barbara, asa am numit-o, ne uraste, in continuare, din tot sufletul si nu poate fi atinsa pentru ca este foarte agresiva, dar cu cei 2 pui ramasi alaturi de ea, este o mama buna. Ceilalti 3, care se afla in foster sunt si ei bine merci, mananca bine si sunt sanatosi. Din pacate, cei doi pui care stau alaturi de ea sunt in continuare supusi riscului de a face rinotraheita.
--------------- 
UPDATE 15.10.2012 Barbara, as we named her is still hating our guts, which makes it difficult for us to touch/treat her. With her 2 babies she is a caring mother, and the two little ones are adorable. The other 3 little fellas that are in foster are also ok, they eat well and are healthy. The two kittens that we left with Barbara are under the constant risk of getting infected with rhinotraheitis from her.

---------------------- 
UPDATE 3.10.2012: Avem din pacate vesti foarte proaste.  Pisica este din pacate foarte salbatica si extrem de speriata si stresata. Desi am incercat sa ii oferim liniste si siguranta, starea ei s-a inrautatit si a inceput sa devina foarte agresiva. Peste noapte, din pacate, a omorat unul dintre cei 6 pui ramasi. In aceste conditii nu putem risca sa o lasam impreuna cu ceilalti 5. Micutii au nevoie urgent de o alternativa: o persoana care sa se poata ocupa de cresterea lor (se asigura, biberoane, lapte, orice altceva este necesar) sau o mama pisica cu lactatie care sa ii adopte pana la intarcare (se asigura mancare, vitamine etc).
---------------
1.10.2012: O noua familie de pisicute a ajuns in grija noastra. Mamica, dar mai ales cei 6 pisoiasi ai ei, in vartsa de doar 3 zile (pentru care s-a facut un apel de catre o persoana care ii remarcase in spatele blocului sau (http://www.facebook.com/media/set/?set=a.423257231055839.91504.100001146976341&type=1), nu aveau nicio sansa de a supravietuii pe strada. Desi avem foarte multe pisici in grija, pentru timpul si capacitatile noastre, nu am putut totusi sa ramanem indiferenti. Familia a fost preluata si cazata la un cabinet veterinar. Mamica este sperioasa si nu stim in ce masura vom reusi sa ii castigam increderea. Puiutii sunt tare dragalasi si speram ca primele zile din viata lor petrecute pe strada, sa nu le fi compromis sanatatea foarte tare. Daca doriti sa ii sprijiniti cu costul cazarii la cabinet pe cei 7 noi locatari ai Camerei cu pisici sau sa donati hrana si vitamine pentru mamica, care acum are nevoie de hrana multa si de buna calitate (pentru a produce suficient lapte pentru cei 6 micuti), va rugam frumos sa ne contactati pe: cameracupisici@gmail.com
--------------
01.10.2012: We took a new family of cats into our care. The mommy, and especialy, her 6 new born kittens, had no
chance to live on the street. Even tough we have too many cats in our care, for our time and capacity, we could not ignore their case. The family was taken from the street and is now at a vet clinic. The mother is pretty scared and not at all sociable, and we don't know if we are going to be able to gain her trust. The kittens are very sweet and we hope that their first days spent on the street, will not compromise their health too much. If you wish to help the new 7 "tenants" of The Cat Room, with the cost of the accomodation at the vet, or wish to donate food and vitamins for the mother cat that has to eat a lot of good quality food (in order to provide enough milk for all the 6 kittens), please contact us on: cameracupisici@gmail.com

No comments:

Post a Comment