Saturday, December 15, 2012

MOTTI - ADOPTAT


CONTACT: cameracupisici@gmail.com
--------------------------
Motti (m), nascut/born ~ 1 iunie 2012, deparazitat,vaccinat, invatat la litiera/ dewormed, vaccinated, litter box trained
--------------------
(EN bellow) Motti este un motanel jucaus si dornic de afectiune, care pare sa fi lasat complet in urma amintirea primelor luni traite printre masini, caini si oameni nepasatori. Te va cuceri imediat atat cu energia si pofta lui de joaca, cat si cu docilitatea si sesiunile de tors care urmeaza fiecarui alint. Este un motanel cu un colorit deosebit, blanita tarcata fiind completata de ‘ciubotelele’ si ‘cravatica’ alba, cu care nu conteneste sa se mandreasca. El cauta o familie iubitoare, care sa il ingrijeasca si sa il rasfete asa cum merita.
-------------------------
Motti is a very loving and playful tomcat, that seems to have forgotten the first month of his live that were spend between cars, dogs and indifferent people. You will fall in love with his energy and his purring sessions. He has a beautiful striped fur, with white "shoes" and white "tie", which he is very proud of. He is looking for a loving family, that is willing to love him and take good care of him.

2 comments:

  1. daca motanelul este in Bucuresti as dori sa-l iau.
    cosminbirlan@gmail.com

    ReplyDelete