Sunday, December 16, 2012

Jullie(ADOPTATA), Amelie (ADOPTATA) si Gaston (ADOPTAT) pentru adoptie | for adoption

Jullie (f), Gaston (m), Amelie (f) nascutii: 10.2012, deparazitati
--------------
UPDATE 03.01.2012: GASTON a fost adoptat.

--------------
Pisoiasii, au fost preluati aseara de afara, dintr-un subsol in care se adaposteau. Nu sunt foarte obisnuiti cu prezenta oamenilor si nici cu viata la apartament, insa fiind micuti, au toate sansele sa se obisnuiasca destul de repede.
Deocamdata (mai ales cele doua pisicute), sunt destul de speriosi, se ascund, nu sunt obisnuiti cu oamenii, dar, in acelasi timp, miauna daca sunt lasati singuri (sau cel putin fara o alta pisica in preajma) si inca au mici probleme cu litiera. Tinand cont de toate aceste lucruri, ei nu pot fi dati inca spre adoptie, deoarece mai intai trebuie sa se obisnuiasca cu prezenta oamenilor si cu viata de apartament.
Nu ne facem mari sperante ca cineva ii va adopta pe toti 3 impreuna :), insa fiind vorba de pisoiasi atat de mici, am prefera ca ei sa fie adoptati macar doi fratiori impreuna sau daca nu, in viitoarea familie sa mai exista o alta pisica cu care sa isi poata petrece timpul, cat stapanii lipsesc de acasa.

3 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Buna ziua,
    persoana pentru care este cadoul, presupunand ca nu este o surpriza, este rugata sa trimita un mail pe cameracupisici@gmail.com, asa cum scrie si in descrierea pozei.

    ReplyDelete
  3. Buna ziua! Amelie mai este disponibila? As vrea s-o adoptez daca se poate.

    ReplyDelete