Friday, March 1, 2013

KIANA - ADOPTATA

CONTACT: cameracupisici@gmail.com
---------------------
Kiana (f), nascut/born ~ August 2012, deparazitata, invatat la litiera, steriliyata / dewormed, litter box trained, neutered.
---------------------
UPDATE 04.03.2013 Kiana va fi sterilizata maine. | Kiana will be neutered tomorrow
---------------------
Kiana este o pisica extraordinar de blanda si prietenoasa, cerseste mangaieri si plange sa fie bagata in seama. Isi face de lucru singura,alearga si se joaca cu umbre, musculite si se bucura de viata. E normal avand in vedere ca pana nu demult locuia intr-o cusca, unde statea toata ziua singura, iar inainte traia in casa unei colectionaare alaturi de alte 50 de pisici. A urmat un tratament pentru micoza, iar acum este aproape complet refacuta. S-a ingrasat de cand este in grija medicilor si a fost si deparazitata. Acum mai are doar nevoie de o familie care sa o iubeasca si ingrijeasca pentru tot restul vietii ei.
--------------------
Kiana is an extremely gentle and loving cat, she begs to be caressed and longs for every bit of attention. She plays around alone and always finds something to do. It is understandable as she was saved from a lady who has over 50 cats and after that spent a few weeks in a cage, where she was all alone the whole day. She was under treatment for mycosis and has almost completely recovered and has also put on a bit of weight since in their care. All she needs now is a family to love and care for her for the rest of her life.



No comments:

Post a Comment