Monday, March 18, 2013

Întâmpină primăvara cu o faptă bună, la Cafeneaua cu Pisici!

Duminică, 24 martie, între orele 12:00 și 18:00, Camera cu Pisici alături de Free Pets vă invită la a treia ediţie CAFENEAUA CU PISICI, care se va desfăşura la Dianei Patru (Piaţa Rosetti, str. Dianei nr. 4).

Cafeneaua cu Pisici îşi va deschide porţile pentru toţi iubitorii de pisici care doresc să adopte sau să sprijine activitatea proiectului de voluntariat. La eveniment, vor fi prezente şi gata de adopţie o parte din pisicile aflate in grija Camerei cu Pisici, iar pentru a le ajuta pe cele care încă îşi aşteaptă familiile, puteţi face donaţii sau puteţi cumpăra obiecte hand-made (donate de diverşi creatori din ţară) şi prăjiturile pregătite cu drag de voluntarele Camerei cu Pisici. Banii obţinuţi din vânzări vor fi utilizaţi pentru îngrijirea pisicilor salvate de pe stradă. Sunt la fel de binevenite și donaţiile în hrană sau obiecte (noi sau vechi) utile pisicuţelor: mâncare umedă sau uscată, jucării, sisaluri, pătuţuri, pernuţe sau orice altceva consideraţi de cuviinţă.
Ca la fiecare ediţie, pisicuţele v-au pregătit o surpriză, de data aceasta fiind ajutate de George Roşu, unul dintre cei mai în vogă graficieni ai momentului care le-a dedicat cea mai „pisicească” lucrare a lui.
Pisici dornice de mângâiere, articole hand-made, prăjituri şi surprize… acesta este meniul cu care vă întâmpinăm la Dianei Patru - duminică, 24 martie, între orele 12:00 și 18:00..
Fie ca ADOPȚI o pisica sau AJUȚI material, activitatea Camerei cu Pisici nu ar fi posibilă fără susținerea ta.

2 comments:

 1. Buna ziua.

  Am cateva intrebari privitoare la targul de adoptii :eventimentul se tine si daca se strica vremea? Mai aveti si alte pisici disponibile pentru adoptie decat cele deja postate aici? Pot fi vazute pe undeva pe net?
  Si daca da, care sunt conditiile pentru adoptie, in caz ca o sa imi placa vreunul/vreuna?

  Multumesc anticipat,
  Oana

  ReplyDelete
 2. Buna ziua,

  evenimentul va avea loc inauntru, asa ca nu va fi intrerupt daca vremea nu este frumoasa. In principiu vor fi pisicile prezentate pe blog si alte cateva de la Free Pets pe care le puteti vedea la ei pe blog/fb

  ReplyDelete