Monday, March 25, 2013

Cafeneaua cu pisici - ediţia de primăvară (24 martie 2013)

Dacă despre a doua ediţie a Cafenelei cu pisici (desfășurată pe 15 decembrie 2012) spuneam că a fost impresionantă, despre cea de-a treia ediţie, care a avut loc pe 24 martie 2013, deja nu ştim ce să mai spunem. Am fost de-a dreptul copleşiţi de prezenţa tuturor celor care au venit să ne arate susținerea, au adus cadouri pentru pisici și au cumpărat sacoşe (ilustrate de George Roșu) și obiecte handmade donate de creatorii care n-au rămas indiferenți la apelul nostru.Am epuizat stocul de sacoşe, s-au achiziţionat foarte multe produse handmade, iar în ceea ce priveşte adopţiile, în total s-au dat spre adopție 10 pisici, dintre care 6 din grija noastră (Kiana, Millie, Nora, Oliver, Alfred şi Alvin) și au fost rezervate pentru adopție alte 6 pisici.

Ne bucurăm că adopţiile au avut un suces atât de mare, fapt care ne-a permis să mai ajutăm şi alte câteva pisicuţe în afara celor aflate în grija noastră. Sperăm ca totul să decurgă bine cu noile lor familii şi adopţiile să fie definitive pentru toate pisicuţele.

Numărul de vizitatori a fost în mod cert unul mult mai mare decât la ediţiile precedente ale Cafenelei, ceea ce ne bucură nespus de tare. Vă mulţumim tuturor din suflet pentru tot sprijinul şi implicarea voastră!

Event: http://www.facebook.com/events/572142779462963/

2 comments:

  1. STIU CA AM FOST; FELICITARI! LA CAT MAI MULTE REUSITE ....

    ReplyDelete
  2. Multumim! Va asteptam de fiecare data!

    ReplyDelete