Thursday, June 19, 2014

DHALIA, COCO CURAJ, SOSO SUSPICIOSSO, RORO RAPITORUL pentru adoptie | for adoption

Dhalia
CONTACT: CAMERACUPISICI@GMAIL.COM
------------
DHALIA, COCO CURAJ, SOSO SUSPICIOSSO & RORO RAPITORUL  nascuti/born ~5.4.2014, deparazitati, invatat la litiera | dewormed, litterbox trained.
------------
Coco Curaj
La inceput au fost 5, mamica lor le-a dat nastere intr-o cutie in subsolul cladirii unui minister, iar cand aveau in jur de 3 saptamani cineva "binevoitor" a scos cutia in care traiau afara, si a lasat-o in mijlocul strazii, astfel a ajuns toata familia pisiceasca in grija noastra. Acum, dupa ce mamica i-a intarcat, a fost sterilizata si reteritorializata (pentru ca pe parcursul celor 2 luni la noi nu s-a imblanzit absolut deloc, din contra a devenit chiar mai agresiva), iar fratele lor Tim Timidul, si-a gasit deja o casuta, cei 4 frati ramasi neadoptati isi cauta si ei familii.
Soso Suspiciosso
DHALIA e singura fetita a familiei, mai firava si mai micuta. Finuta ca orice domnisoara, pana cand vine vorba de mancare, atunci se transforma intr-o adevarata luptatoare, ii da pe toti fratii ei la o parte si pune stapanire pe toate castroanele.
Dupa cum spune si numele COCO CURAJ este cel mai curajos dintre ei, de mic nu ii era frica nici de oameni si nici de alte pisici. zilnic inspecta din ce in ce mai mult din casa, iar in timp ce fratii lui erau circumspecti in ceea ce privea oamenii, el se alinta si torcea de la prima atingere.
Roro Rapitorul
SOSO SUSPICIOSSO, era mai timid cand era micut, inainte de a veni sa se alinte se asigura ca mai este cel putin un alt pisic alaturi de el si ca nu va fi singur langa oameni, pe parcurs a inteles ca nu are de ce sa ii fie frica, iar acum nu mai are niciun fel de suspiciuni legate de oameni, mai ales cand este intampinat cu un pliculet de mancare de pisici.
RORO RAPITORUL este cel mai frumusel dintre frati, cu blanita putin mai lunga, cu ochii de chihlimbar si cu un model ft bine definit pe blanita. Dar, desi e frumos, el nu e ingamfat, este foarte mamos si ii place mult sa fie mangaiat si alintat, iar daca nu e bagat in seama, miauna usor pentru a atrage atentia asupra lui.
TOTI 4 asteapta sa fie adoptati, ideal ar fi sa plece cate 2 impreuna acasa, pentru ca sunt foarte atasati unii de ceilalti si foarte activi, dar sunt de acord sa isi gaseasca si separat familii.

No comments:

Post a Comment