Monday, June 23, 2014

SOSO SUSPICIOSSO - ADOPTAT

CONTACT: CAMERACUPISICI@GMAIL.COM
------------
DHALIA, COCO CURAJ, SOSO SUSPICIOSSO & RORO RAPITORUL  nascuti/born ~5.4.2014, deparazitati, invatat la litiera | dewormed, litterbox trained.
------------
La inceput au fost 5, mamica lor le-a dat nastere intr-o cutie in subsolul cladirii unui minister, iar cand aveau in jur de 3 saptamani cineva "binevoitor" a scos cutia in care traiau afara, si a lasat-o in mijlocul strazii, astfel a ajuns toata familia pisiceasca in grija noastra. Acum, dupa ce mamica i-a intarcat, a fost sterilizata si reteritorializata (pentru ca pe parcursul celor 2 luni la noi nu s-a imblanzit absolut deloc, din contra a devenit chiar mai agresiva), iar fratele lor Tim Timidul, si-a gasit deja o casuta, cei 4 frati ramasi neadoptati isi cauta si ei familii.
SOSO SUSPICIOSSO, era mai timid cand era micut, inainte de a veni sa se alinte se asigura ca mai este cel putin un alt pisic alaturi de el si ca nu va fi singur langa oameni, pe parcurs a inteles ca nu are de ce sa ii fie frica, iar acum nu mai are niciun fel de suspiciuni legate de oameni, mai ales cand este intampinat cu un pliculet de mancare de pisici.

No comments:

Post a Comment