Monday, January 4, 2016

MEDALION - ADOPTATA

CONTACT: CAMERACUPISICI@GMAIL.COM
-------------
(EN below) MEDALION (F) nascut/born ~25.03.2015, deparazitat, vaccinata, sterilizata, invatat la litiera | dewormed, vaccinated, neutered, litterbox trained
-------------
MEDALION este o pisicuta extrem de tandra si de iubitoare, cu miscari gratioase de felina, dar care toarce ca o drujba cand este mangaiata si alintata. Nu stim care este istoria ei, cand am gasit-o noi se tinea dupa toti oamenii care o bagau in seama si cerea atentie. Nu am putut sa o dezamagim si sa o lasam acolo, mai ales pentru ca parea o pisicuta crecuta in casa fara sanse mari de supravieturile pe strada.
------------
MEDALION is an extremely gentle and loving kitten. She moves like a real feline, but purrs like a tractor. She loves the presence and company of humans and seems to enjoy a good belly rub. We found her wondering the streets tailing any person who would pay her bit of attention. We just couldn't leave her there so we took her home, where she fit in like she'd always lived there.

3 comments:

 1. Sunt cu soțul meu de 7 ani fără copil, eu și soțul meu am încercat tot posibilul, dar nu am avut niciun rezultat, până când am întâlnit o prietenă de-a mea foarte bună care mi-a povestit despre Dr Dawn acuna și cum a ajutat-o, i-am explicat. totul la Dr Dawn acuna dupa ce am contactat-o ​​pe Whatsapp, a promis ca ma ajuta, mi-a dat niste instructiuni pe care le-am facut perfect, spre surprinderea mea am ramas insarcinata la 2 saptamani dupa ce m-a ajutat si acum am un copil frumos acum, Toate mulțumită Dr. Dawn acuna, contactați-o pentru o soluție rapidă la problema dvs.
  *Daca vrei sa ramai insarcinata.
  *Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
  *Dacă vrei să vindeci vreo boală.
  *Dacă vrei noroc în viața ta.
  *Dacă doriți să opriți avortul spontan și altele,
  : e-mail { dawnacuna314@gmail.com}
  Whatsapp: +2348032246310

  ReplyDelete